První společné setkání se zákazníky Cominvest CZ v novém sídle firmy v Brně Líšni

Máme velkou radost, že jsme Vás mohli přivítat na Dni otevřených dveří v naší provozovně v Brně Líšni. Do nové budovy jsme se stěhovali sice už v roce 2019, ale okolnosti nám nedovolily pozvat Vás dřív. Proto jsme velmi rádi, že se vše povedlo.

Přípravy na akci pro naše zákazníky vrcholily v úterý odpoledne před velkou bouřkou. Všechno jsme naštěstí stihli a od středy už nám počasí přálo.

Na akci nechyběla předváděčka strojů ani grilování a pivečko!

Ve venkovních prostorech naší provozovny jsme Vám ukázali stroje pro kolejovou mechanizaci, magnetickou vrtačku včetně automatické verze, fortuny, frézky a mnoho dalších nástrojů. Představili jsme novinky jako speciální unašeč s rychloupínáním, pneumatickou ohraňovací frézku anebo speciální emulzi pro vysoký lesk kovů Metal Polish Super Gloss. Brusivo, kotouče a další drobnější zboží jste si mohli prohlédnout uvnitř v našem skladu. 

Na akci přijeli i zástupci vyrobců z německého Autosolu, polského Gedore a z francouzského Mabtools.

Trefa do černého! 

Jako doprovodný program a pro odreagování jsme nachystali šipky. Kdo se trefil do "černého", odvezl si dárkovou krabici s přípravky Autosol na auto a kolo. Nezapomněli jsme ani na občerstvení. Přivítali jsme se wellcome drinkem s bublinkami, ke kávě byly koláčky. Naši kolegové se postarali o grilování i výčep. Čepovali jsme jedenáctku Poličku a pro řidiče limonádu nebo nealkoholické pivo.

Podívejte se na průřez prvním dnem otevřených dveří!

Oba dny se vyvedly! Děkujeme, že jste nás navštívili. A těšíme se na příště!
Tým Cominvest CZ 

Sledujte nás

Zavolejte nám
+420 548 531 123

nebo napište zprávu